Sznurki wędliniarskie

W naszej ofercie znajdziesz sznurki wędliniarskie, które zapewniają komfortowe wiązanie produktów mięsnych, w tym wyrobów przeznaczonych do wiązania maszynowego. Sznurki produkowane z wielu typów przędzy, w zależności od zastosowania i potrzeb dostępne są w różnych grubościach i kolorach.

Element graficzny
Pętelki wędliniarskie
Klipsy wędliniarskie
Klipsy wędliniarskie

Sznurek naturalny bawełniany i lniany

  • Naturalny materiał używany przy tradycyjnej produkcji wędlin, szynek, wędzonek, itp.;
  • Odporny na wysokie temperatury;
  • Wytrzymały na zrywanie;
  • Występuje w kolorach naturalnych jak i w wersjach barwionych;
  • Produkowany w 3 grubościach: 3mm, 6mm, 8mm;
  • Ulega biodegradacji.
Element graficzny
Element graficzny
Element graficzny

Sznurek polypropylenowy

  • Sznurek produkowany z polipropylenu;
  • Wytrzymały na zrywanie;
  • Odporny na absorpcję wilgoci;
  • Odporny na temperaturę;
  • Dostępny w wielu kolorach
  • Występuje w kilku grubościach.

Sznurek elastyczny
do wiązałek

Sznurek przeznaczony jest do wiązania wyrobów mięsnych takich jak boczki, pieczenie, rolady, sztuki mięsa, wędliny, itp. na maszynach w pełni automatycznych – wiązałkach.

Produkt jest kompatybilny z każdą maszyną, nie wymaga dodatkowych ustawień urządzeń. Aplikacja jest łatwa i nieskomplikowana.

Oferujemy sznurki o różnym stopniu elastyczności i grubości. Produkowany sznurek występuje najczęściej w kolorze białym. Inne kolory dostępne na specjalne zamówienie.

Element graficzny
Element graficzny
Ta witryna jest zarejestrowana pod adresem wpml.org jako witryna rozwojowa. Przełącz się na klucz witryny produkcyjnej na remove this banner.